Ga naar de inhoud

De beste markeerstiften voor tijdens je studie

De beste markeerstiften van bekende merken op basis van consumentenreviews

Hobby – februari 2019

#1 best beoordeelde markeerstiften van dit moment

  • Op basis van reviews de best beoordeelde markeerstiften van dit moment.
  • De gemiddelde score van deze markeerstiften:
  • Huidige prijs van deze markeerstiften: €
  • Het goedkoopste gevonden bij

Waarom klantkeuze.nl?

Klantkeuze.nl verzamelt elke dag reviews en prijzen van verschillende webshops. Op basis van consumentenreviews gevonden op deze webwinkels baseren wij de beste producten. Markeerstiften worden met name beoordeeld door studenten die de markeerstiften gebruiken om bepaalde notities of zinnen in een boek willen highlighten. Ben jij een student en op zoek naar een goede markeerstift? Dan is deze aanbeveling zeker geschikt voor jou!

De beste set van STABILO ORIGINAL of de zeer bekende gele markeerstiften

Veel consumenten zijn op zoek naar de bekende STABILO markeerstiften. Binnen de STABILO markeerstiften zijn vooral de ORIGINAL en MINI enorm populair onder studenten. Naast de sets zijn ook veen consumenten op zoek naar enkel gele markeerstiften.

Waar kan je op letten bij aanschaf en gebruik?

  • Belangrijk is dat de markeerstiften niet teveel doordrukken. Echter gebruiken de meeste markeerstiften inkt, helaas vaak ook veel inkt, het kan daarom voorkomen dat je stift doordrukt. Door zorgvuldig gebruik kan je echter het doordrukken tot een minimum houden.
  • Veel consumenten kiezen een markeerstiften set aangezien er bepaalde kleuren in zitten. Populair zijn de markeerstiften met pastel kleuren echter kiezen ook veel consumenten enkel voor de populaire gele markeerstiften.
  • Niet heel veel consumenten letten op de punt van een markeerstift en kiezen simpelweg voor de ‘brede’ punt. Het is echter ook mogelijk om een markeerstift te kopen met een wat minder brede punt. Er zijn zelfs markeerstiften op de markt waar het middelste deel van de markeerstift transparant is. Op deze manier kan je tijdens het markeren nog door de punt heen kijken om te zien wat je markeert.
  • Studenten gebruiken soms een markeerstift net zo snel als ze kunnen lezen het is echter belangrijk om de inkt een paar seconden te laten drogen!

Top best beoordeelde markeerstiften

In het volgende overzicht vind je de top markeerstiften op basis van consumentenreviews. In dit overzicht staan de beste markeerstiften van dit moment.

Meer artikelen in hobby

Deze gids moet je lezen als je op zoek bent naar de beste stiften

Meer lezen

Stiften nodig voor een whiteboard, dan is dit artikel een aanrader!

Meer lezen