Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'klantkeuze'@'localhost' (using password: YES) Beste personenweegschalen (2019) - #1 Best beoordeeld - Reviews

De beste personenweegschaal voor in de badkamer

Wij selecteren de beste personenweegschaal op basis van consumentenreviews

Badkamer - februari 2019

#1 best beoordeelde personenweegschalen van dit moment

 • Op basis van reviews de best beoordeelde personenweegschalen van dit moment.
 • De gemiddelde score van deze personenweegschalen:
 • Huidige prijs van deze personenweegschalen: €
 • Het goedkoopste gevonden bij

Waarom klantkeuze.nl?

Klantkeuze.nl bepaalt de beste personenweegschaal enkel op consumentenreviews. Wij geloven dat door goed te luisteren naar de beoordeling van de consument we andere consumenten de beste keuze kunnen voorleggen.

Consumentenreviews & prijzen van

Beste personenweegschaal met app

Personenweegschalen met een app kunnen meer dan enkel het gewicht meten. Deze weegschalen zijn in staat om jouw metingen te onthouden en deze d.m.v. een app met jou te communiceren. Men gebruikt deze functionaliteit om voortgang te meten, zo kan een bepaald doel gehaald worden. Met een app of op de computer kunnen de metingen teruggezien worden in mooie visualisaties, bijvoorbeeld in een grafiek.

 • Aantal reviews gevonden:
 • Gemiddeld score:
 • Huidige prijs: €

Beste analoge weegschaal

Belangrijk is dat een analoge weegschaal minder exact en nauwkeurig jouw gewicht gaat meten dan een digitale weegschaal. Je zult al snel merken dat het gros van de personenweegschalen niet analoog zijn. Men kiest vaak alsnog voor een analoog weegschaal voor de looks of het feit dat een analoog personenweegschaal niet afhankelijk is van een batterij. Wanneer je kiest voor een analoog weegschaal voor de looks dan is het wellicht interessant om specifiek een retro model te nemen.

 • Aantal reviews gevonden:
 • Gemiddeld score:
 • Huidige prijs: €

Beste weegschaal met extra analyse functie

Naast de standaard smart personenweegschalen heb je ook nog meer geavanceerde personenweegschalen. Deze weegschaal kunnen naast een verbindingen met je telefoon ook meer inzichten geven in jouw gezondheid. De meest voorkomende 'extra' meting is BMI. Dit is een schatting van jouw lichaam-vet verhouding op basis van jouw gewicht en lengte, in het engels "Body Mass Index". Er zijn maar een aantal weegschalen die ook andere composities van jouw lichaam kunnen meten, bijvoorbeeld spier en botmassa. Wat betreft een weegschaal kopen voor BMI zouden wij niet aanbevelen, ten eerste omdat BMI makkelijk zelf te berekenen is met bijvoorbeeld een online tool en ten tweede kan BMI misleidend zijn.

 • Aantal reviews gevonden:
 • Gemiddeld score:
 • Huidige prijs: €

Voor wie zijn deze aanbevelingen?

Voor de beste personenweegschaal maken we geen onderscheid tussen de nieuwe 'smart' personenweegschalen en de meer traditionele analoog personenweegschaal, kortom de top aanbeveling is voor iedereen die simpelweg op zoek is naar een personenweegschaal die doet wat hij moet doen: accuraat het gewicht van een persoon aangeven. Uiteraard kan je hieronder nog de beste personenweegschaal vinden voor specifieke wensen.

Top best beoordeelde personenweegschalen

In het volgende overzicht vind je de top personenweegschalen op basis van consumentenreviews. In dit overzicht staan de beste personenweegschalen van dit moment.

0 results
# personenweegschalen Reviews Score

Wat is belangrijk bij een personenweegschaal?

Voordat we in de wereld van personenweegschalen duiken is het eerst belangrijk om te weten dat door elke dag je gewicht te meten je helaas geen compleet beeld hebt van jouw gezondheid. Toch kan het regelmatig controleren van jouw gewicht een voordeel zijn, zo lang je maar niet geobsedeerd raakt met je eigen gewicht. Het getal geeft enkel je gewicht aan en informeert je over je eigen lichaam zodat jij je eigen lichaam beter begrijpt.

De twee belangrijkste prestaties van een personenweegschaal is 1) meet hij je gewicht accuraat, kortom komt het gewicht op de weegschaal overeen met jouw werkelijke gewicht en 2) precisie, geeft de weegschaal het zelfde gewicht als je twee metingen snel achter elkaar doet. Uiteraard wanneer de accuraatheid altijd goed is zal je weegschaal ook precies zijn.

Naast de accuraatheid en precisie van een weegschaal kunnen factoren als het maximale gewricht, het sta oppervlakte, robuustheid,  grote van het display en de algemene ervaring van het gebruik factoren zijn die de consument zeer tevreden maakt. Een weegschaal wordt vaak nog wat heen en weer gesleept in de badkamer, het is dus ook belangrijk dat hij tegen een stootje kan. Daarnaast willen consumenten niet al te kleine lettertjes op het display wanneer je je eigen gewicht aan het aflezen bent. Tenslotte lijken consumenten een voorkeur te hebben voor personenweegschaal met een klein aaa batterijtje i.p.v. de standaard knoopcel batterijen.

Factoren waar consumenten rekening mee houden: 

 • Accuraatheid (belangrijkste eigenschap)
 • Precisie
 • Maximale gewicht
 • Grote van het display
 • Sta oppervlakte
 • Robuustheid
 • Type  batterij