Ga naar de inhoud

De beste whiteboard stiften

Voor op kantoor of op school, de beste whiteboard stiften op basis van consumentenreviews

#1 best beoordeelde whiteboard stiften van dit moment

  • Op basis van reviews de best beoordeelde whiteboard stiften van dit moment.
  • De gemiddelde score van deze whiteboard stiften:
  • Huidige prijs van deze whiteboard stiften: €
  • Het goedkoopste gevonden bij

Waarom klantkeuze.nl?

Klantkeuze.nl verzamelt elke dag prijzen en reviews van diverse webwinkel. Op basis van deze consumentenreviews bepalen we de beste producten. Whiteboard stiften worden voornamelijk gebruikt door mensen op kantoor of op school. Deze consumenten zitten dus achter de reviews en bepalen de beste whiteboard stiften van dit moment.

Viltstiften van een bekend merk: STAEDTLER of BIC

Wie kiest voor een betrouwbaar merk doet hier vaak goed aan, ook al is dit vaak wat duurder. Dit geldt ook voor whiteboard stiften van STAEDTLER of BIC. De whiteboard stiften van deze merken worden door veel consumenten goed beoordeeld en presteren dan ook beter dan van een onbekend merk.

Waar kun je rekening mee houden?

  • Makkelijk uitwisbaar: wanneer je een whiteboard stift gebruikt moet de inkt net zo lang blijven zitten totdat het zijn doel heeft bereikt en moet het vervolgens makkelijk uitwisbaar zijn. Het is slim om voor wat snelle krabbels droge whiteboard stiften te gebruiken, de inkt van deze stiften kun je makkelijk verwijderen zonder water. Herken deze whiteboard stiften met “droog uitwisbaar”. Voor krabbels die lang moeten blijven staan is het verstandig om natte stiften te gebruiken. Om deze inkt te verwijderen heb je water nodig. Blijft de inkt nog steeds zitten gebruik dan bijvoorbeeld alcohol.
  • Een klacht die veel voorkomt is dat whiteboard stiften uitdrogen. Probeer de whiteboard stiften horizontaal op te bergen! Wanneer whiteboard stiften verticaal staan met de punt omhoog zal hier de inkt uit verdwijnen. Wanneer dit het geval is kan je uiteraard de whiteboard stift weer omgekeerd opbergen en de punt zal weer wat natter worden.
  • De geur van whiteboard stiften kan door sommigen als storend worden ervaren. De meeste whiteboard stiften zijn op alcoholbasis dus er zal altijd wat geur aanwezig zijn, probeer whiteboard stiften te gebruiken in een ruimte met genoeg ventilatie.

Top best beoordeelde whiteboard stiften

In het volgende overzicht vind je de top whiteboard stiften op basis van consumentenreviews. In dit overzicht staan de beste whiteboard stiften van dit moment.

Meer artikelen in hobby

Deze gids moet je lezen als je op zoek bent naar de beste stiften

Meer lezen